diumenge, 28 de març del 2010

visita dels nois de l'escola AURIA

ALUMNES DE L’ESCOLA AURIA VISITEN LES DONES DE LES TARDES DEL DIMECRES:

Un grup d’alumnes de l’escola auria visiten les Dones de les tardes del dimecres ,acompanyatsper les profesores Teresa i Lourdes, que Ens. Comenten la tasca duta a terme al centre, en el cual es treballa la formació, potenciar la autonomia, la independencia, el treball de l’aprenentatge, el respecte, la presa de decisions, l’autonomia a la casa, comprar, serveis de cafeteria,brigada, tambéen l’àmbit d’integració social i comunitaria, sport, excursions, colònies, aprenentatge de lectura, llenguatge, escriure, matemàtiques i càlcul, treballen el rellotge, l’euro, estudien el cos humà, el clima.
Van passar diapositivas de les diferents activitats i tallers que van ser comentades per. Les alumnes, la Núria amb una gran amabilitat i simpatia explicarcadascuna de que correspón, amb comentaris de la Ana Claudia, la Cristina i el Younnes.
També treballen un petit hort, ara esperen amb il,lusió, poder free molt aviat una bona capotada.
Gràcies per. La vostra visita profesores ialumnes, que Ens. Heu donat a conèixer la tasca que tots juns porteu , i us encoratjem a seguir endevant en aquest gran treball.

Josefina Gassó
Dones tardes dimecres

2 comentaris:

rosa ha dit...

hola fina m'agradat molt l'article
de la visitadels nens,
no se mai com entrar aquest blook
només em comentari, ja m'explicaras com ho fas ,Rosa

rosa ha dit...

hola fina es el segon comentari esta molt bé l'article de la visita
dels nens de l'escola aurea